Lotus Albastru un remediu vibrațional sacru

Timp de secole, floarea de lotus albastru s-a folosit în scopuri terapeutice, iar în Egiptul antic era socotită cea mai prețioasă plantă, fiind întrebuințată pe scară vastă, în pofida rarității sale.

 

În Egiptul antic, lotusul albastru era folosit pentru conectarea cu divinitatea, inducerea unor stări superioare de conștiință, visarea lucidă și pentru îmbunătătirea funcției chakrei celui de-al treilea ochi. Acest efect se datorează faptului că favorizează o stare de deschidere calmă și lejeră față de lume, față de experiențele umane în general.

 

Esența noastră vibrațională este obținută pe cale alchimică printr-un proces de amplificare a frecvenței esenței florii de Lotus Albastru, în apele izvoarelor roșii și albe de la Glastonbury. Aceste izvoare reprezintă unificarea principiului masculin și a celui feminin. Izvorul roșu este bogat în fier și izvorul alb este bogat în calciu, iar împreună alcătuiesc o totalitate, simbolizând unirea celor doi poli în interiorul nostru. Izvorul alb sacru de la Glastonbury, cunoscut și sub numele de Chalice Well (fântâna potirului), este cunoscut pentru proprietățile sale miraculoase.

 

Acolo se află locul unde a fost îngropat regele Arthur și unde s-a născut legenda insulei Avalon.

 

Legenda spune că sub munte trăiește un dragon care apără izvoarele.

 

Beneficii:

  • este foarte util pentru persoanele care au probleme cu somnul;
  • benefic pentru persoanele care se confruntă cu stări de agitație și stres;
  • pentru cei care își doresc să fie mai calmi pe parcursul zilei;
  • poate contribui la îmbunătățirea clarității mentale și a percepției;
  • înalță conștiința și promovează conștientizarea sporită;
  • nu modifică percepția în niciun fel, ci chiar o ameliorează, întrucât ne ajută să privim lucrurile într-un mod mai relaxat.

 

Remediul vibrațional Lotus Albastru acționează asemenea unei atingeri mătăsoase asupra sistemului nervos. Are un efect calmant și relaxează sistemul nervos la un nivel profund, ceea ce ne permite să revenim la o interacțiune normală cu lumea, fără tensiuni în corp.

 

Acest elixir vibrațional alchimic este extrem de folositor atunci când se folosește împreună cu Liberation. El sprijină sistemul nervos în timpul procesului de dezvăluire și eliberare a emoțiilor împovărătoare pe care îl declanșează Liberation.

 

Astăzi avem plăcerea să vă oferim acest remediu alchimic divin!

Leave a Comment

Solverwp- WordPress Theme and Plugin